Darten

Darten

Dartscafé van Midden-Nederland.


In TexSaloon is in 1998 een begin gemaakt met darten. Dit gebeurde in eerste instantie in kroegverband, gezellig elke woensdagavond darten tegen diverse teams uit de buurt.

Om de gezellige en sportieve sfeer te proeven, nodigen wij u graag uit om dit eens van dichtbij mee te maken. Wilt u zelf gaan darten, in kroeg of bondverband, laat het ons dan even weten. Wij helpen u graag op weg. Natuurlijk mag u ook gewoon even langskomen en een pijltje gooien. Neem dan wel zelf Darts mee!

De TexSaloon organiseert ook dit seizoen diverse toernooien. Zo staan er verschillende Koppeltoernooien, de Kroegencompetitie en natuurlijk de Ranking DBMN op de agenda.

U kunt zich op deze pagina alvast inschrijven voor een toernooi. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier door op het toernooi van uw keuze te klikken in de toernooiagenda! Als het toernooi niet geel-onderstreept is, is of de inschrijving nog niet open of u kunt zich alleen inschrijven bij de wedstrijdleiding.

De Ermelose Dart Club

De Ermelose Dart Club is in 1999 begonnen. Sinds 2016 is Texsaloon de thuishaven van de dartclub.

 

De club richt zich vooral op de recreatieve kant van het darten.  Kun je het dartbord raken en de behaalde punten optellen? Dan kun je al met ons meedarten!

 

Competitie

Elke maandagavond houden we een onderlinge competitie.  Dit betekent dat je in een poultje speelt tegen 3 of 4 andere darters. We darten vanaf 501 totdat een van de spelers 3 legs gewonnen heeft.

 

Bij aanvang splitsen we de aanwezigen in een A- en een B-klasse. Waar jij dart is afhankelijk van jouw gemiddelde. 

 

Voor elke avond dat je meespeelt krijg je competitiepunten. Je bent dus niet verplicht om elke week te komen.  De inschrijving is van 19.15 tot 19.30 uur. De minimumleeftijd is 16 jaar.

 

De competitie wordt gehouden van september tot juni. We doen de prijsuitreiking in juni met een gezellig blindkoppeltoernooitje.

 

Lid worden?

Nieuwe leden betalen op de eerste avond 10 euro voor een kennismaking van 4 avonden. Na deze vier avonden kunnen zij kiezen om lid van onze club te worden. Kom eens vrijblijvend informeren.

 

Toernooitjes

We organiseren regelmatig Singel, Koppel en Teamtoernooien waarbij iedereen van harte welkom is (behalve het sinttoernooi en blindkoppeltoernooi die alleen voor eigen leden zijn).

 

 Voorinschrijving is wel aan te raden omdat de meeste toernooien vol zitten.  Wil je toernooireclame ontvangen? Mail dan naar dartclub@borop4.nl of volg ons op facebook "Ermelose Dart Club".

Message
Draggable

Lijn